Werkomgeving & locatie

Binnen XSARUS heerst een nuchtere werksfeer, waarbinnen je helemaal jezelf kunt zijn. Naast de schat aan mogelijkheden om door te groeien en continu jezelf te kunnen blijven ontwikkelen, werk je in een prachtig nieuw pand in het rustige Middelharnis, net onder Rotterdam. Weg van de drukke randstad. Bij ons geen files. En je auto? Die zet je gewoon gratis voor de deur (altijd plaats). Wist je dat Middelharnis dichterbij is dan je denkt? 

 

XSARUS KANTOORPAND

Van bezoekers horen we vaak: "Het is net alsof je een modern woonhuis binnenloopt.' Die sfeer hebben we bewust gecreëerd. Omdat iedereen die bij XSARUS komt, zich thuis moet voelen. Een strak ingericht pand met zeer ruime en rustige werkplekken, een gezellige kantine en zelfs een douchevoorziening (handig als je op de fiets komt of tussen de middag wilt gaan sporten). Daarnaast geniet je bij ons elke werkdag van een gratis en geheel verzorgde lunch én kun je na je werkdag aan het einde van de straat naar de sportschool (op onze kosten!).

 

MIDDELHARNIS & OMGEVING

Middelharnis ligt op het eiland Goeree-Overflakkee. Een erg bijzonder eiland! Dat zie en voel je zodra je het eiland oprijdt. Een landelijk karakter, een brede kuststrook met schone stranden, mooie dorpen en verschillende natuurgebieden. Op Goeree-Overflakkee kun je heerlijk wonen, werken én recreëren.