XSARUS cultuur

XSARUS. Begonnen op een zolderkamer (1999), uitgegroeid tot professionele leverancier van innovatieve e-commerce oplossingen en effectieve webapplicaties. Sinds de oprichting al een duidelijk doel: het succesvol maken van onze klanten.

Belangrijke vraag als je steeds verder groeit: Hoe zorgen we ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op wijzen? Hoe nemen we nieuwe medewerkers en elkaar mee in het XSARUS-avontuur? Wat we ook doen, hoe groot we ook worden, wij zijn XSARUS. En het ‘Wij zijn XSARUS’ hebben we gevat in een aantal kernwaarden. Wat we ook doen, waar we ook heen gaan, deze kernwaarden kun je bijna voelen als je door het XSARUS-pand loopt. Onze medewerkers worden er dan ook dagelijks mee geconfronteerd, want een poster met onze kernwaarden is in ieder kantoor te vinden.

XSARUS kernwaarden

Naast onze kernwaarden kun je ons herkennen aan onze nuchtere en pragmatische manier van werken. We vertellen geen grote verhalen maar gaan voor resultaat en kwaliteit. Medewerkers zijn hierbij heel erg belangrijk. Want zonder onze medewerkers kunnen we nooit het resultaat en de kwaliteit behalen die we nastreven. We bieden medewerkers de ruimte zichzelf te zijn binnen XSARUS, zichzelf te ontwikkelen in hun eigen vakgebied en dingen te doen die ze leuk vinden. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat mensen zich bij ons thuis voelen. Zo worden regelmatig sportieve activiteiten georganiseerd, hebben we leuke bedrijfsuitjes en kan men elke dag gratis bij ons lunchen.

Welkom bij XSARUS